Konstituisan nov saziv Skupštine opštine Topola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS

Konstituisan je nov saziv Skupštine opštine Topola.

Foto: J.D.

Glasovima 23 odbornika Dragan Jovanović izabran je na funkciju predsednika skupštine opštine, a za njegovog zamenika je izabran Vlada Petrović (SPS) iz Jarmenovaca. Novi sekretar skupštine je Djordje Gligorijević (SNS) iz sela Bor.

Za predsednika opštine Topola izabran je Vladimir Radojković (SNS) iz Topole, zamenica predsednika opštine je Jelena Jovanović (SPS), a članovi veća su Danijela Damnjanović (SNS) iz sela Šume, Moma Vasiljević (SNS) iz Gornje Trnave, Saša Obradović (SNS) iz Donje Šatornje, dr Goran Djordjević (SNS-Pups) iz Topole i Radislav Stanković (SPS) iz sela Junkovac.
Već do kraja meseca biće nova sednica skupštine na kojoj će biti usvojen budžet opštine Topola za 2024. godinu, a deo budžeta opštine Topola biće i učešće opštine Topola u projektu zatvaranja deponije Torovi u Topoli, odnosno plaćanje PDV-a. Za izgradnju kanalizacije u Ljubeselu i saniranje deponije u Torovima biće uloženo više od 375.000.000 dinara iz budžeta Vlade Republike Srbije.

„Čestitam svim odbornicima na potvrdjivanju mandata. Naravno, čestitam i funkcionerima, ali i podsećam da izbor na neku funkciju ne znači samo privilegiju, već i obavezu da se radi još više“, izjavio je Dragan Jovanović i najavio novu skupštinsku sednicu vezano za bužet.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA