Humanitarna akcija „Veliko Srce“ u Topoli

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor i foto: Filip Marković

Topola- Organizatori humanitarne akcije „Veliko srce“ su članovi Moto kluba „Srbi“ iz Topole.

Na ulasku u zanatski centar postoji čiviluk koji se zove „Kuke dobre nade“ .. Ko ima neka ostavi, ko nema neka uzme.. U pitanju je garedroba za odrasle, decu i starija lica. Ispred organizatora za naš portal pričao je Bora Stevanović.
„Radićemo takođe i humanitarne akcije vezano za starija lica : košenje dvorišta, cepanje drva, čiščenje, spremanje hrane.. Želimo da pokažemo narodu koliko želimo da se založimo za Topolu, i da to nije u pitanju samo moto klub, da nismo „divljaci“, kako to neki smatraju..

MC „Srbi“ imaju svoj lokal, a što se tiče samog lokala, pričala je Jelena Reljić: „To nije isključivo lokal za moto klub, lokal će uskoro dobiti novo ime, a ja ću ga voditi, tako da svi koji žele da se uključe u humanitarnu akciju, da dođu da vide, da čuju našu priču, slobodno mogu doći svaki dan da čuje neku infomraciju koju žele, i naravno da su svi dobrodošli“.

Posle dugo vremena u Topoli je pokrenuta neka humanitarna akcija i nešto novo u Topoli, mi vas pozivamo da se uključite u akciju Moto kluba i da tako doprineste ovoj lepoj, humanoj priči, koja tek treba da dođe do izražaja u Topoli..
„KUKE DOBRE NADE“ NALAZE SE NA ULASKU U ZANATSKI CENTAR..
Svako ko ima viška garderobe, može doneti i okačiti na to mesto..

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA