Gasifikacija u Topoli !!!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Dragan Jovanović je objavio na svom fejsbuk profilu, servisne informacije za građane Topole o gasifikaciji u pojedinim delovima opštine u dužini od 82km. Mi Vam prenosimo u celosti njegov tekst sa facebooka.

Poštovani prijatelji, danas je potpisan ugovor opštine Topola sa javnim preduzećem Srbija gas o dodatnoj gasifikaciji u opstini Topola duzine 82 km. Vrednost radova je 2.123.000 evra. Radovi počinju 1. marta. Izvodjač radova je preduzeće DM invest iz Smederevske Palanke.

Predhodnih 7-8 godina smo već gasifikovali oko 150 km mreže. Sa radovima startujemo u Krćevcu gde ce sa merne stanice Zagorica biti uradjen poseban vod za napajanje radne zone na ulasku u Topolu sa račvanjem na kružnom toku gde će jedan krak ići ka Rupniku u putnom pojasu i napojiti sve korisnike u tom delu i drugim krakom koji ce ući i pratiti sokake u samom selu. Nakon toga idemo u Ovsište pa u Jarmenovce.

Za gradjane koji su trenutno uplatili priključak ekipe Srbija gasa će odratiti prikljucenja izmedju 4-7 januara. Opština Topola će i naredne godine davati subvencije za kupovinu gasnih kotlova u visini od 50% od maloprodajne cene. Sama prijava za gasni priključak je veoma laka i vrši se u zgradi opštinske uprave u Topoli, osoba za kontakt je Dragan Stojanović.

Cena priključka za domaćinstvo iznosi 91.000 dinara. S’tim sto se odmah uplati 14.000 dinara i prava rata od 2.500 dinara a ostatak u 35 mesečnih rata, plus mesečna potrošnja. Cena gasa je 35 dinara po kubnom metru i to je trenutno ubedljivo najpovoljnija vrsta ogreva bez ikakve sumnje čak i u odnosu na drva.

Zavrsetkom ove faze 90% domaćinstava i privrednih subjekata će moći da se priključe na gas što će znatno unaprediti i zaštitu životne sredine.

Što se tiče servisnih informacija skoro svakodnevno možete ih videti na Draganovom facebook profilu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA TOPOLA