14.juna odžana je sednica opštinskog veća opštine Topola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor i foto: Facebok-D.Jovanović /F.Marković

Topola- 14.juna odžana je sednica opštinskog veća opštine Topola..Najpre je usvojena odluka o javnom pozivu za sva fizička lice koja zele da poboljšaju energetsku efikasnost svoga doma. Konkurs je otvoren do 4 avgusta.

Pogledajte poziv i što pre spremajte dokumentaciju i konkurišite jer ovo je jedinstvena prilika da vam opština plati 50% cene zamene stolarije ili kotlova i grejnih tela. Opštinsko veće je takodje usvojilo izveštaj komisije za elementarne nepogode da je prispelo 104 zahteva za pomoć domaćinstvima pogodjenim elementarnim nepogodama na kućama i gradjevinskim objektima u selima Junkovac, Natalinci, Pavlovac i Šume.

Svi zahtevi su razvrstani u dva isplatna reda. Prve isplate ce ići od danas, ali većina zahteva će biti isplaćena u prvoj polovini naredne sedmice. Za sve dodatne informacije možete se obratiti službi za finansije opštine Topola koje vodi Jasna Miljković.

Obuhvaticemo naknadno i neka domaćinstva koja pripadaju mesnim zajednicama Žabare ii Zagorica. Čim se ovaj posao završi sledeće nedelje vraćamo se poslu asfaltiranja puteva i drugim uobičajnim radovima, stoji na u obaveštenju na facebook stranici Dragana Jovanovića većnika za infrastrukturu opštine Topola.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA