LAŽOV I DAMA singl koji se sve više sluša

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: Saša Prokić

Protekle nedelje ekipa našeg portala našla se u Kragujevcu ali i drugim šumadijskim gradovima, i ono što nas je oduševilo je da singl prijatelja našeg portala, Tiyane Milenković-Lažov i dama, viralan na svakom mestu.

Foto: instagram

Gde god da smo se našli prethodnih dana u Šumadiji i Pomoravlju, oduševili smo se što smo njen singl mogli čuti i u svakom kafeu, restoranu, trgu.  Viralnost ovog singla je toliko velika da ste pesmu čuli na svakom koraku, a i mi sami smo je čuli na radio stanici u našim kolima.

A tako i treba, jer je Tijana pored svog atraktivnog izlgeda i vrhunski vokal. Uvek je rado vidjen gost na nastupima svojih kolega, a to možete videti i na fotografijama koje su na njenim društvenim mrežama, gde zajedno peva sa Acom Pejovićem, Sašom Matićem i mnogim drugima.

A kako smo ekskluzivno saznali, Tijana će ove godine odmor sa porodicom provesti u Italiji, u primorskom mestu Viaredjo na obali Ligurskog mora. A kako nam je rekla, obići će Pizu, Firencu, grad umetnosti, kao i Đenovu ..

Ovaj odmor će joj baš dobro doći da napuni baterije za nove muzičke poduhvate. Kako nam je i sama rekla, ova sezona je odlično počela i ovaj odmor će joj itekako prijati..

Do zime će sigurno uraditi nešto, cover, singl, to mi već znamo šta, a vi ćete saznati kada za to dodje vreme.

Sada želimo Tiyani da se odmori i da nam pošalje neku interesantnu fotografiju kojom ćemo vam mi u tekstu preneti kako se provodi u Italiji.

A do tada odmah na YT i uživajte uz pesmu „Lažov i dama“

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK