U TROPONJU POČELO NASIPANJE PUTEVA KAMENOM-Sezona nasipanja i održavanja poljskih puteva upravo je počela !!!

07/05/2021

Svilajnac-Troponje- Sezona nasipanja i održavanja poljskih puteva upravo je počela, a danas je u selu Troponje kamen posut na poljski put dužine preko 2 km.


Foto; facebook- Opština Svilajnac

Radove je obišao i predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, koji je rekao da će se kamen na puteve nasipati u svim selima:„Ovo radimo godinama unazad, a cilj nam je da puteve po selima održavamo prohodnim i bezbednim, kako bi meštani lako dolazili do svojih njiva i nesmetano se bavili poljoprivredom.


Ove godine obezbedili smo skoro 15.000 tona kamena za poljske puteve“ – izjavio je on i najavio najveći infrastrukturnih projekat u Troponju, a to je izgradnja kanalizacione mreže:„U toku je izrada projekte dokumentacije za kanalizacionu mrežu u Troponju i plan je da ovom mrežom bude pokrivena cela teritorija sela. Ovo je sigurno najveći projekat u oblasti infrastrukture u ovom selu“.Saša Ilić i Dragan Milojević iz Troponja rekli su nam da u ovom selu trenutno nemaju ni jedan problem sa putevima:„Sada do naših njiva možemo doći i automobilom, to je do pre nekoliko godina bilo nezamislivo“ – rekli su nam oni.Pogledajte više fotografija na facebook stranici opstine Svilajnac-klik OVDE

VESTI GRADA SVILAJNAC