U SVILAJNCU treća podela paketa pomoći korisnicima centra za socijalni rad !!!

  • Autor: O.S. /MEDIA PS

22/04/2021

Svilajnac- Ove nedelje počela je treća po redu podela paketa pomoći za 400 porodica, koje su korisnici Centra za socijalni rad.


Foto: facebook Opština Svilajnac

Paketi sa osnovnim namirnicima i sredstvima za higijenu dopunjeni su sredstvima za dezinfekciju ruku, a podelu na terenu, na kućne adrese, vrše Centar za brigu o porodici u saradnji sa Crvenim Krstom i Centrom za socijalni rad. Ovom prilikom nekoliko porodica obišla je i zamenik predsednika opštine Dragana Radević:“Ovo je ujedno i prilika da obiđemo korisnike i koliko smo u mogućnosti da im olakšamo predstojeće praznike. Još jednom će se sa ljudima razgovarati o vakcinaciji i biće im pružena puna pomoć i podrška u tom procesu– izjavila je ona.


88-godišnja baka Leposava Urošević iz Svilajnca, koja u živi sama, kaže da joj je ova pomoć veoma značajna jer se teško kreće i živi samo od socijalne pomoći:“Znači mi i samo kad me neko obiđe, a zahvaljujem se i na ovom paketu i na tome što pomažete nas stare i nemoćne. Zahvaljujem se i na pomoći oko vakcinacije, meni je teško da odem sama u Dom zdravlja” – rekla nam je ona.Zaključno sa ovim krugom, ukupno će biti podeljeno oko 1.200 paketa pomoći.Više slika pogledajte na facebook stranici Opštine Svilajnac-klik OVDE

VESTI GRADA SVILAJNAC