Rukometaši Karađorđa savladali ekipu Mladog Radnika !!!

  • Autor: Dragana Marinković

24/04/2021

U utakmici 16. kola Prve rukometne lige, odigrane u subotu 24. aprila, rukometaši Karađorđa su, u gostima, savladali ekipu Mladog Radnika iz Požarevca rezultatom 22:29(13:14).


Foto: Dragana Marinković-klik na sliku

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri, u kojoj su igrači Karađorđa pretežno vodili sa jednim ili dva gola razlike.U drugom poluvremenu do izražaja je došla činjenica da ekipu Karađorđa sačinjava tim od 16 igrača koji podjednako mogu da pruže svoj doprinos i da drže visok kvalitet igre tokom cele utakmice, što je konačan rezultat i pokazao.


Svi igrači, počev od Kostovskog(10 golova), kapiten Karić, Nedeljković, Stojković, Antić, Dotlić, S. Mijailović, Kaslović, A. Damnjanović, Živanović, Popović, M. Mijailovic, kao i golman P. Damnjanović i Tabović, dali su ogroman doprinos za ostvarivanje važne pobede. Golman Boris Maksović proglašen je igračem utakmice. Svojim odbranama ekipi je dao visok nivo samopouzdanja, a isto tako napravio i sjajnu atmosveru za vreme i posle utakmice.U sredu, 28. aprila, rukometaši Karađorđa odlaze u Petrovac na Mlavi na duel sa ekipom Sloge. Iz RK Karađorđe očekuju sjajnu igru i dobru atmosveru, kao i još jednu pobedu.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA