„SPAJDERMEN – Put bez povratka“ i PEVAJMO 2 u Svilajncu !!!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Željka Prokić

Svilajnac- U sredu će u svilajnačkom bioskopu biti prikazani filmovi za decu.

PEVAJMO 2

U vreme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama!

Sinhronizovani dečiji crtani film „Pevajmo 2“ u 18:00

SREDA, 12.01.2022. godine u Svilajnačkom bioskopu.

Originalni naslov:Sing 2
Početak prikazivanja filma:19.12.2021
Dužina trajanja filma:112 min
Država/Godina:USA/2021
Žanr:animirani, komedija
Glumci:Predrag Damnjanović, Paulina Manov, Milan Antonić, Marko Marković, Iva Manojlović
Režiser:Garth Jennings
Distributer:Taramount film

SADRŽAJ

Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.
Baster je pretvorio Novo munovo pozorište u lokalno hit mesto, ali on ima veće ambicije: debitovanje nove predstave u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju.
Ali bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa koju čine umorna majka svinja Rozita, rokerka Eš, gorila Džoni, stidljiva slonica Mina i naravno svinjski provokator Ginter moraju se ušunjati u svetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul- vuk Džimi Kristal.


U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej (Bono). Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.
Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

SPAJDERMEN – PUT BEZ POVRATKA

„Spajdermen – Put bez povratka“ u 20:00 časova
SREDA, 12.01.2022.
Vidimo se u bioskopu‼️

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk u filmu Spajdermen: Put bez povratka.

Originalni naslov:Spider-Man: No Way Home
Početak prikazivanja filma:16.12.2021
Dužina trajanja filma:148 min
Država/Godina:USA/2021
Žanr:akcija, avantura
Glumci:Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon
Režiser:Jon Watts
Distributer:CON FILM D.O.O.

SADRŽAJ

Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Kada se obrati za pomoć Doktoru Strejndžu, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA SVILAJNAC