Odličan odziv posetilaca na HUMANITARNOJ predstavi „Ožalošćena porodica“ u Svilajncu!!!

  • Autor: media-ps.rs

20/04/2018

[views]

Predstava „Ožalošćena porodica“ održana je 17. aprila u Centru za kulturu u Svilajncu.

trong>Predstava je, iako je uradjena po originalnom tekstu Branislava Nušića, uradjena tako, kao da se sve to dogadja baš sada, u vremenu u kome mi živimo.

Glumci nose običnu garderobu, kao što se danas nosi, i, kao što je običaj kada neko umre, svi su u crnini.

Glume izuzetno talentovani učenici Poljoprivredne škole iz Svilajnca, i predstava je radjena za „Domijadu“ koja je održana  Ćupriji, osvojila je  drugo mesto i dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu.

U produkciji je Omladinskog pozorišta „MMaska“

Omladinsko pozorište „MMaska“ je osnovao Mladen Miljković, talentovani mladić koji je iz okoline Svilajnca, i završio je glumu, a trenutno glumi u drugoj sezoni domaće serije „Urgentni centar 2“ i izuzetno je kreativan i originalan, pa se u budućnosti može očekivati da ćemo ga sve više gledati, kako na TV, tako i sigurno i na velikom bioskopskom platnu.

predstava1
predstava3

fotografije poslao Mladen Miljković

Inače, predstava je bila humanitarnog karaktera, da bi se skupio novac za lečenje dvogodišnje Nikoline Tomić, koja boluje od cerebralne paralize i naišla je na izuzetno lep odziv Svilajnčana, koji su došli u ogromnom broju da pomognu kupovinom karte koja je, za ovakvu priču, bila više nego simbolična.

Ako želite i VI pomoći, jer je 

POTREBNA POMOĆ ZA NJENO LEČENJE.
NOVAC MOZETE DOSTAVITI NA ŽIRO RAČUN:
205-9011005818928-56

VESTI GRADA SVILAJNAC