Milanović: Noćas sve ekipe bile na terenu i pratile situaciju na rekama na sreću, nije bilo većih problema

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: O.S./ MEDIA PS

Izvor: Svilajnac- Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović izjavio je da su noćas sve ekipe bile na terenu i pratile situaciju na rekama, i da na sreću, nije bilo većih problema:

Foto: fb-Opstna Svilajnac

„Problema je noćas bilo ponovo u Vojski sa rekom Trstenom koja se izlila, ali u manjim razmerama nego pre par dana. Nije poplavljena ni jedna kuća, bilo je izlivanja na poljoprivrednom zemljištu i u pojedinim dvorištima. Sada je u redu, Trstena je u koritu. Imali smo izlivanja kod Subotice, u nebranjenom području, to znači da je to na mestu koje je ostavljeno kada naiđe ovako velika voda da ima gde da ode, a da nije naseljeno područje.

Desna obala ka selu je zaštićena i tu nema nikakvih problema. Što se tiče Svilajnca tu nema nikakvih problema niti ih očekujemo, sam grad dobro je zaštićen. Poplavljena su u Dubnici i Troponju dva dvorišta, tu se voda povukla i ništa od kuća nije poplavljeno“ – izjavio je Milanović i rekao da je situacija pod kontrolom, a da će nadležne ekipe na terenu raditi na sanaciji i da se situacija prati svuda dok traju padavine.


Zamenik predsednika opštine Dragana Radević obišla je sa Crvenim krstom danas poplavljena domaćinstva u Troponju i Vojski, gde je osim osnovnih namirnica, vode i sredstava za higijenu pružena sva druga trenutno neophodna pomoć.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA SVILAJNAC