Prodaje se preostala imovina opštine u bloku zgrada što će omogućiti da se pristupi izgradnji novih objekata u ovom delu centra grada!!!!

19/01/2018

Prodaje se preostala imovina opštine u bloku zgrada Kula – zlatara „Stošić“, što će između ostalog omogućiti da se pristupi izgradnji novih objekata u ovom delu centra grada i aktiviraju nepokretnosti koje su do sada uglavnom bile van upotrebe.

Cilj prodaje je omogućavanje izgradnje objekata u potezu Kula – zlatara „Stošić“ u skladu sa izrađenim urbanističkim planovima, aktiviranje ove imovine u centru grada koja je do sada bila godinama van upotrebe i naravno i prihod budžeta.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!

Za kompletnu proceduru formiranja novih blokova i izgradnju novih objekata biti potrebno dosta vremena, ali „izvlačenje“ opštine iz vlasništva trebalo bi da omogući značajno ubrzanje ovog postupka. Po usvajanju novog PGR-a i preseljenja komunalnih preduzeća u adaptiranu kasarnu (radovi su u toku) na prodaju će biti ponuđene i dosadašnje lokacije objekata koje su do sada koristili JKP i JP „Vodovod“.-zapisao je predsednik Paraćina na svom fb profilu.

VESTI GRADA PARAĆIN