Počela realizacija ovogodišnjeg obimnog programa investicija u oblasti infrastpukture u Opštini Paraćin

Paraćin- Zahtev meštana Potočca, roditelja i same Osnovne škole „Vuk Karadžić“ da se u zoni škole postave usporivači saobraćaja u cilju bezbednosti đaka – ovih dana se ispunjava.

Foto: printsreen-youtube

Osim izgradnje novog kolovoza na putnom pravcu kroz selo, u neposrednoj blizini i ispred samog školskog dvorišta biće postavljni usporivači, zatim tzv. „vibro trake“ i svetleći displeji koji će očitavati brzinu kretanja vozila. Radove je obišao i predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević sa svojim saradnicima i najavio obiman program izgradnje putne infrastrukture u ovoj godini.

U Potočcu su u toku radovi na izgradnji novog kolovoza na putnom pravcu Gilje – Varvarin, koji je ujedno i put kroz više prekomoravskih sela. Predsednik opštine kaže će ova godina obilovati investicijama u oblasti infrastrukture,stoji na sajtu opštine paraćin.

Bezbednost đaka potočke škole biće na znatno višem nivou ocenjuje direktor, Radiša Jovičić. Radovi se odvijaju uz naizmenično propuštanje vozila sa obe strane puta a izvođači apeluju na povećanje pažnje vozača i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Pogledajte video prilog koji se nalazi na youtube kanalu Vesti Paracin-klik OVDE

paracin.rs

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA PARAĆIN