Do sada preminulo jedanaestoro ljudi u Paraćinu !!!

15/04/2020

Paraćin-Do petka, 17. aprila, u 14 sati, na osnovu rezultata testiranja, u paraćinskoj opštini je registrovano 81 lice pozitivno na korona virus.

Tokom proteklog, produženog vikenda, novi podaci su objavljivani u više navrata.
U petak posle podne je za još osmoro lica potvrđeno da su pozitivna na korona virus. Reč je o licima iz Trešnjevice, Klačevice, Donjeg Vidova, Stubice, Popovca, Drenovca i dva lica iz Paraćina. U subotu, 18. aprila, saopšteno je da je još petoro lica, troje iz Paraćina i po jedno iz Krežbinca i Trešnjevice, pozitivno na testu na koronavirus. Prema izveštaju za nedelju, 19. april, na testu na koronavirus je pozitivno još jedanaestoro lica, od toga tri iz Klačevice, dva iz Bošnjana, dva iz Tekije, po jedno lice iz Drenovca, Gornje Mutnice, Sikirice i Paraćina. Prema izveštaju za ponedeljak, 20. april, za još šestoro lica su stigli pozitivni rezultati testiranja, od toga za tri lica iz Paraćina i po jedno iz Buljana, Zabrege i Čepura.


U subotu, 18. aprila, saopšteno je da su preminula dva lica sa spiska onih koji su bili pozitivni na testu na korona virus. Reč je o penzioneru, 1943. godište i ženskoj osobi rođenoj 1971. godine. U nedelju, 19. aprila, saopšteno je da su preminula još dva lica sa spiska pozitivnih na testiranju na korona virus. Reč je o penzioneru iz Paraćina, rođenom 1950. godine i penzionerki iz Striže, rođenoj 1937. godine.

Od početka pandemije sa spiska pozitivnih na testiranju na korona virus, sa teritorije paraćinske opštine, preminulo je jedanaestoro ljudi.

VESTI GRADA PARAĆIN