Naš glavni zadatak i naša misija je zbližavanje bratskih naroda kao štu su Srbi i Rusi-„Noćni vukovi“ u Jagodini!!!

25/03/2018

[views]

Delegacija čuvenog ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ boravila je danas, u okviru turneje „Ruski Balkan“, u Jagodini. Njih je ispred Muzeja voštanih figura u Jagodini dočekao predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

trong>„Naš glavni zadatak i naša misija je zbližavanje bratskih naroda kao štu su Srbi i Rusi i produbljivanje kulturne i duhovne saradnje između dva naroda. Vama se zahvaljujemo na dočeku i pozivamo Vas da budete gost na rođendanu „Noćnih vukova“ 31. maja u Rusiji“, rekao je vođa delegacije „Noćnih vukova“ Jevgenij Strogov, koji je obilazeći Muzej voštanih figura u Jagodini rekao da je figura njihovog predsednika Putina verodostojna i odlično urađena i zahvalio se što ovaj muzej u centru Srbije ima voštanu figuru Vladimira Putina.

Delegacija „Noćnih vukova“ obišla je i Hram Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu kraj Jagodine, gde su poklonili Ikonu Kazanske Bogorodice, a položili su i vence na ruskom groblju u Jagodini gde su sahranjeni vojnici Crvene armije, poginuli za oslobođenje Jagodine u Drugom svetskom ratu.

VESTI GRADA JAGODINA