Delegacija čuvenog ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ boravila je danas, u okviru turneje „Ruski Balkan“, u Jagodini!!!

24/03/2018

[views]

Delegacija čuvenog ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ boravila je danas, u okviru turneje „Ruski Balkan“, u Jagodini. Njih je ispred Muzeja voštanih figura u Jagodini dočekao predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

trong>„Jedina figura u Muzeju voštanih figura u Jagodini, čiji lik nije sa prostora Srbije ili bivše Jugoslavije je Vladimir Putin. Ja želim da čestitam Vladimiru Putinu ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji. 

Prilikom poslednje posete šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu, kada je uručio Orden prijateljstva Ivicu Dačiću, koji je našem ministru spoljnih poslova dodelio Putin, gospodin Lavrov mi je rekao da ćemo do maja meseca potpisati Sporazum o početku saradnje Jedinstvene Srbije čiji sam predsednik i Putinove Jedinstvene Rusije“ rekao je Marković obraćajući se delegaciji „Noćnih vukova“, koji su ove njegove reči popratili aplauzom.

VESTI GRADA JAGODINA