UŽ „Resavčanke“ nastavljaju tradiciju posete i podele poklona prvacima!!!

  • Autor: MEDIA PS

01/09/2021

UŽ „Resavčanke“ nastavljaju tradiciju posete i podele poklona prvacima svake godine.

I ove školske godine ove vredne žene su svojim malim sugradjanima pripremile i poklonile paket slatkiša i školske opreme sa posebno lepom čestitkom:

„Želimo srećan polazak i još jedan početak školske godine svim učenicima, da budete zdravi, srećni, nasmejani, uspešni i dobri drugovi. Prvacima srećan početak i prvi dan škole.Vi odavno nosite školu od vaše kuće, od roditelja, baba, tetaka, strina… Uče vas od rođenja šta je dobro, loše, uče vas da se igrate, smejete, trčite, uče vas lepom ponašanju, istini, poštovanju, ljubavi..Ovaj prvi dan sedite u klupama u školi i prvi put ste đak prvak. Znanje će doći, budite strpljivi i roditelji i učitelji, deca su da se igraju i druže. Roditeljima želimo puno ljubavi i strpljenja da prate školovanje svoje dece, a učiteljima i radnicima škole čestitamo prijem nove generacije“.

Ne znamo koliko će malih djaka prvaka svoje školovanje u ovoj resavačkoj osnovnoj školi završiti sa svim peticama, biti Vukovci, dobri studenti, vredni  i kvalitetni majstori, možda i lekari, advokati, ali, sigurni smo da će ovi današnji prvaci, biti dobri i pošteni ljudi i da će se uvek sećati svog prvog poklona koji su dobili od vrednih Resavčanki iz Udruženja žena.

VESTI GRADA DESPOTOVAC