Udruženje žena „Resavčanke“ meštanima ulepšale praznike dečijom modnom revijom!!!

 

Udruženja žena „Resavčanke“ meštanima ulepšale praznike dečijom modnom revijom!!!

  • Izvor:

03/01/2018

Resavica- U živopisnoj Resavici tokom 2017. godine bilo je mnoštvo manifestacija vrednih novinarske pažnje. Međutim, jedna od najupečatljivijih koja dugo ostaje u sećanju desila se krajem godine, reč je o zabavi koju su organizovale članice Udruženja žena „Resavčanke“ na čelu sa predsednicom Slobodankom Šarac. 

trong>Iako je ova zabava  tradicionalna manifestacija ovog udruženja, ove godine bila je po svemu neobična, na njoj su učestvovala i deca, a uključili su se i mnogobrojni roditelji, svečanosti je prisustvovao i Deda Mraz, a gde je ovaj gost iz Laponije, tu su i pokloni, kojih je bilo za sve mališane.

„Reč je o manifestaciji koja doprinosi da se i u Resavici dešava nešto drugačije, što je vezano za naš rad i nešto što će zainteresovati ljude svih uzrasta. Ovo je jedna od prvih manifestacija gde su deca Resavice uzela učešće. ne samo deca, već su se i roditelji pozitivno izrazili o ovoj manifestaciji. Moram reći i da su svi zadovoljni ovom manifestacijom, i ja sam prezadovoljna. Zahvaljujem se svima koji su pomogli njenu organizaciju“, kazala je predsednica udruženja žena „Resavčanke“ Slobodanka Šarac. Pored MZ Resavica, Rembasa, motela Đula, gde je manifestacija i održana, veliku podršku u pripremi paketića i manifestaciji pružilo je Udruženje penzionera. Da bi se deca uspešno snašla u glumačkim vodama, oko organizacije modne revije pomogao je Veroljub Jeftić, koga možete zapaziti u nekoliko domaćih veoma gladanih serija u nekim od sporednih ali važnih uloga. Za naš portal on je istakao da mu je bila velika čast da pomogne u pripremi modne revije svojoj učiteljici Slobodanki Šarac, a želja mu je bila i da decu odvoji od računara, mobilnih telefona, televizora itd. 

[crellyslider alias=“dena_baner_700*140″]

recavica2
resavica1
resavica3
resavica4

„Dečija modna revija, predstavlja događaj koji ja ne pamtim da se nekada održao u Resavici do sada. Svoje iskustvo iz tog miljea, za kratak vremenski period , pokazao sam dečici koja su to ozbiljno shvatila i reviju odradila krajnje profesionalno, iako su vežbali samo dva dana po pola sata. Videli ste tu su bila dečica od 3-11 godina i trebalo je sve to uklopiti i odraditi, a da ova mlađa dečica zadrže koncentraciju do kraja. Naravno, Deda Mraz na kraju predstave puno je pomogao u tome i zahvaljujem mu se ovim putem.“, kazao je Veroljub.Mališani su po završenoj reviji, dobili paketiće koje je uručio Deda Mraz, a onda je započela žurka u kojoj su svi učestvovali.Pored ovog Resavčanke se bave i humanim radom, a svoje kreativne radove izlažu i na mnogobrojnim bazarima i manifestacijama, o čemu će biti reči u narednom tekstu pisanom iz rudarske varoši.


U 2018. KOMPLETNA rekonstrukcija doma zdravlja doma u Despotovcu !!!

03/01/2018