U Despotovcu na lokalnim izborima radikali podržali naprednjake !!!

08/06/2020

Despotovac- Članovi Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u Despotovcu doneli su jednoglasno odluku da na predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati 21. juna, podrže listu koju predvodi Srpska napredna stranka. Sednici je prisustvovao i potpredsednik Srpske radikalne stranke, Miljan Damjanović koji je dao saglasnost na sve odluke Opštinskog odbora SRS-a u Despotovcu.


“Realno sagledavajući političku scenu u našoj Opštini, konstantovali smo da iz objektivnih razloga nismo spremni da budemo ozbiljan učesnik na izborima, isključivo zbog nedovoljno dobre unutarstranačke organizacije. Ovu kampanju maksimalno koristimo da da promovišemo Srpsku radikalnu stranku na Republičkom nivou, razgovaramo sa našim sugrađanima svakodnevno i na taj način se spremamo da reorganizujemo i unapredimo našu stranačku infrastrukturu i povećamo broj članova koji će biti spremni za neka buduća politička nadmetanja. 

Od predsednika Opštine i aktuelnog rukovodstva smo dobili obećanje da će se nastaviti sa realizacijom svih započetih projekata u Despotovcu iz oblasti privrede, populacione politike, putne infrastrukture, gasifikacije, asfaltiranje i održavanje lokalnih seoskih puteva, što predstavlja jedan od osnovnih preduslova da ljudi ostanu na selu. 


S obzirom na činjenicu da su nam ciljevi na lokalu približni, pozvali smo sve naše članove i simpatizere da podrže lokalnu izbornu listu “Aleksandar Vučić – za našu decu”, koja se nalazi pod rednim brojem 1 na glasačkom listiću za lokalne izbore.

 Nakon izbora, formiraćemo jaku opštinsku organizaciju Srpske radikalne stranke u Despotovcu i bićemo jak kontrolni faktor tako što ćemo na terenu pratiti da li se data obećanja i ispunjavaju, a do kraja kampanje ćemo nastaviti da promovišemo SRS u Despotovcu”, naveo je predsednik OO SRS-a u Despotovcu  Nenad Marinković.

VESTI GRADA DESPOTOVAC