SLUŽBA ZA ZIMSKO ODRŽAVANjE PUTEVA U OPŠTINI DESPOTOVAC SPREMNA ZA SNEG

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Despotovac- U utorak 14. novembra 2023. godine održana je smotra sa izloženim mašinama koje su spremne za čišćenje snega i održavanje ulica i puteva u toku zime u opštini Despotovac.

Foto: facebook O. Despotovac

Opština Despotovac e za zimsko održavanje 172km puteva, koji su podeljeni u pet partija angažovala više firmi. Firma „Ruki kop“ će biti zadužena za puteve u Despotovcu, Vitancu, Balajncu, Trućevcu, Velikom Popoviću, Brestovu, Bogavi, Medveđi i Jasenovu, kao i u Sladaji, Lipovici, Lomnici, Panjevcu, Bukovcu, Resavici, Ravnoj Reci i Senjskom Rudniku, firma „Jablan“ će održavati saobraćajnice u selima Popovnjak, Jezero, Dvorište, Stenjevac, Jelovac i Strmosten do Lisina, a firma „Ult“ će održavati puteve u Milivi, Plažanu, Grabovici i Zlatovu, osim ovih firmi i JP KSP „Stan“ iz Despotovca će održavati deonice puta u Vojniku i Beljajci do Bele Crkve.

Smotru mašina za zimsko održavanje su obišli predsednik Privremenog organa opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović, načelnik Štaba za vanreden situacije, Slobodan Miljković i komandir Vatrogasne službe Despotovac, Željko Milošević, kako bi se uverili u spremnost i ispravnost vozila.

Osim mašina Lokalna samouprava Despotovac je obezbedila i dovoljno soli, rizle i ostalih činilaca koji će učiniti da se saobraćaj u opštini Despotovac nesmetano odvija u zimskim uslovima.

O.Despotovac

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC