OMLADINSKI KLUB – MESTO ZA STICANjE KORISNIH VEŠTINA

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto: O.D.

U sklopu projekta ,,Omladinski klub – mesto za sticanje korisnih veština“ počela je realizacija niza radionica i aktivnosti proteklih dana.

Mesto održavanja radionica je Tehnička škola u Despotovcu, a projekat sprovodi Kancelarija za mlade, Sportska organizacija Despotovac i udruženje za mlade Okular. Održane su radionice na temu prevencije mentalnog zdravlja mladih i u interaktivnim edukativnim razgovorima sa učenicima obeležen je Svetski dan mentalnog zdravlja. Pored navedenih organizacija i udruženja koje sprovode aktivnosti, projekat podržavaju Ministarstvo turizma i omladine, kao i Opština Despotovac.

,,Zdravlje je najvažnije u životu. Opština Despotovac je to prepoznala, aplicirala i dobila sredstva za projekat od Ministarstva turizma i omladine. Ona zajedno sa Kancelarijom za mlade i Sportskom organizacijom Despotovac realizuje ove radionice za vas, mlade, koji treba da podignu svest o značaju fizičkog, ali i mentalnog zdravlja. Trudite se da vodite zdrav život, budete dugovečniji, da što više doprinesete zajednici, da utičete na vaše prijatelje i porodice. Uz pomoć novih saznanja život može da vam bude samo bolji i lepši“, u ime Opštine Despotovac, mlade je danas posetio i pozdravio zamenik predsednika opštine Nemanja Radovanović.

Projekat ,,Omladinski klub – mesto za sticanje korisnih veština“ će se sprovoditi naredna tri meseca i više desetina srednjoškolaca će uzeti učešća u njemu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC