NOVA STOLARIJA U ISTURENOM ODELjENjU OŠ ,,STEVAN SINĐELIĆ“ U BOGAVI !!!

  • Autor: O.D./MEDIA PS

09/03/2020

Despotovac-Bogava- U isturenom odeljenju osnovne škole ,,Stevan Sinđelić“ u Bogavi, izvršena je zamena dotrajale drvene stolarije, stare više decenija, novom PVC stolarijom.


Foto: Opština Despotovac

Radovi su izvršeni 06.03. i 07.03.2020. godine.
Investicija je realizovana uz pomoć lokalne samouprave, koja je odobrila sredstva, po prethodnom zahtevu direktora osnovne škole ,,Stevan Sinđelić“ u Velikom Popoviću, Danijela Nešića, dok su građani mesne zajednice Bogava svojim volonterskim angažovanjem izvršili radove vezane za zatvaranje otvora oko stolarije, nakon postavljanja iste.
Ova investicija značajna je kako za učenike, kojima će uslovi rada biti poboljšani, tako i za samu energetsku efikasnost i efikasnost održavanja prostorija isturenog odeljenja škole u Bogavi.


U prethodnom periodu, u isturenom odeljenju OŠ ,,Stevan Sinđelić“ u Bogavi, zamenjen je i stari školski nameštaj. Učenici ovog odeljenja su takođe dobili i novi računar sa projektorom i platformom digitalnih udžbenika.

Direktor osnovne škole ,,Stevan Sinđelić“ u Velikom Popoviću izrazio je zadovoljstvo zbog ovih ulaganja i naglasio da je od velike važnosti da učenici svih isturenih odeljenja imaju jednake uslove koje imaju i učenici matičnih škola.

Shodno tome, direktor je najavio i nova ulaganja kao i projekte koji će doprineti poboljšanju uslova za rad kako učenicima tako i prosvetnim radnicima.

VESTI GRADA DESPOTOVAC