Kompletno rekonstruisan put u selu Grabovica !!!

12/11/2019

Despotovac, Grabovica- Predstavnici lokalne samouprave Despotovac obišli su završne radove na rekonstrukciji opštinskog puta kroz MZ Grabovica.


Radovi na rekonstrukciji lokalnog puta kroz MZ Grabovica su, posle odlaganja zbog padavina, završeni.

Projekat je obuhvatio rekonstrukciju saobraćajnice od centra sela u smeru prema Zlatovu, u dužini od 1 800 metara. Nakon izrade i valjanja bankina, put će u potpunosti biti završen.

Pored rekonstrukcije samog kolovoza, celom trasom očišćeni su kanali pored puta i izgrađena su tri nova propusta kako bi se ovaj putni pravac što bolje zaštitio od atmosferskih voda.

reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)


„Posle Plažana i Milive, završeni su radovi i u Grabovici, u okviru celokupnih radova na teritoriji naše opštine ovo su bile najduže deonice a nakon njih u planu su i radovi na rekonstrukciji puta u Bogavi, Lipovici, Balajncu i Beljajci, koji će ako vreme dozvoli biti završeni do kraja ove godine“, rekao je predsednik opštine Despotovac, Nikola Nikolić.
Izvođač radova na ovom projektu je JP „Putevi Srbije“, koje je obezbedilo sredstva za rekonstrukciju puta, a lokalna samouprava Despotovac je regulisala tehničku dokumentaciju za ceo projekat.

VESTI GRADA DESPOTOVAC