Dom Zdravlja u Despotovcu primio sedmoro radnika u stalni radni odnos

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor:

Despotovac- U sredu, 12. jula 2023. godine, sedmoro radnika potpisalo je ugovore o stalnom radnom odnosu sa Domom zdravlja Despotovac.

Foto: opstina Despotovac

Dva doktora, Miloš Avramović i Nebojša Đorđević, tri medicinske sestre, Jovana Gvozdenović, Tamara Milosavljević, Milica Milojević i medicinski tehničar Nemanja Milošević, primljeni su stalni radni odnos, takodje, pored medicinskih radnika u stalni radni odnos je primljen i vozač Đorđe Miloradović.

„Opština Despotovac ulaže ogroman trud i napor da bi poboljšala zdravstvene usluge u našoj opštini. Dom zdravlja je nedavno rekonstruisan i jedan je od najlepših u pomoravskom kraju, ako ne i šire. Pored toga, ovo pojačanje u smislu kadrova doprineće sigurno da građani opštine Despotovac imaju bolju zdravstvenu negu i zaštitu.

Značajno je da napomenemo da je i četrnaestoro lekara našeg Doma zdravlja na specijalizaciji i da svakodnevno radimo na tome da pored zdravstvenihi svi ostali uslovi za život naših građana budu bolji“, rekao je predsednik opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović, nakon čestitki radnicima koji su potpisali ugovore.

Tokom poslednje 3 godine,ako računamo i novozaposlene,u Domu zdravlja Despotovac, trideset i petoro radnika i saradnika potpisalo je ugovore i zasnovalo radni odnos na neodređeno radno vreme.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC