DESPOTOVAC-ZAKLjUČEN UGOVOR O KUPOVINI KUĆE U ŽIDILjU

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Despotovac- 8. novembra u Despotovcu zaključen Ugovor o kupoprodaji seoske kuće sa okućnicom između Opštine Despotovac, prodavca i Marijane Petrović i Ivana Paunovića, para iz Resavice.

Foto: facebook O.Despotovac

Potpisnik ugovora u ime Opštine Despotovac je predsednik Privremenog organa Opštine, dr Zlatko Marjanović, a bespovratna sredstava su obezbeđena na konkursu od Ministarstva za brigu o selu. Marijana i Ivan već će se danas 9.novembra useliti u svoj novi dom u Židilju, u kom imaju sve neophodne uslove za nastavak zajedničkog, porodičnog života.

  • Veoma smo zadovoljni kupovinom nove kuće, puno nam znači da konačno imamo svoje domaćinstvo, gde može nesmetano da raste naš sin. Do sada smo morali da živimo u zajednici sa Ivanovim bratom i roditeljima. Zahvalila bih se lokalnoj samoupravi i Vladi Republike Srbije, bez čije pomoći ne bismo došli do našeg novog doma – kazala je Marijana.

Ovo je treća seoska kuća, na teritoriji opštine Despotovac , kupljena sredstvima navedenog ministarstva, a kako saznajemo, trenutno je još jedna porodica u procesu kupovine seoske kuće. navodi se na facebook stranici Opštine Despotovac.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC