Završen 2. turnir FC “Viola 035” u Ćupriji-Pobedila je mladost, igračko umeće i osmesi mališana

Ćuprija- 28. oktobra završen je drugi po redu turnir u malom fudbalu na stadionu “Radničkog” u Ćupriji u oragnizaciji FC “Viola 035”.

Foto: Odobrenje svih aktera turnira

Ove godine turnir je trajao tri dana, a razlog toga je veliki broj ekipa iz više gradova Srbije. “Dok su 21. i 22. oktobra igrale starije generacije, 28. oktobra igrali su najmladi i najsladji fudbaleri”, za naš portal rekao je Ivan Stanisavljević, jedan od organizatora ovog turnira.

U ova tri dana, više od 700 mališana pokazalo je itekako veliko umeće sa fudbalskom loptom.  Kao i prošle godine, na prvom turniru, pokazalo se da su ova deca nova nada fudbala u Srbiji.

Ono što je bitno napomenuti, da je veliki broj posetilaca, kako Ćupričana, tako i iz drugih gradova Srbije, došao da bodri ovu talentovanu decu.

Ovaj turnir je bar na tri dana Ćuprčane a i sve prisutne iz drzgih gradova, odvojio od svakodnevnice inforamcija, a skrenuo pažnju ka deci koja su to svakako zaslužila.

Jedno je sigurno – pobela je mladost, igračko umeće i osmesi mališana, a to je ono najbitije.

FC “Viola 035”, tj  Ivan, Zvjezdan i Miloš, organizatori ovog turnira, pokazali su se kao odlični domaćini.

Naravno, treba pohvaliti sudije, obezbedjenje, kao i ženski deo, tj lepši deo ove velike sportske manifestacije, koji je u ova tri dana funkcionisao besprekorno.

Foto: Odobrenje svih aktera turnira

Orgnizatori su zadovoljni odazivom ekipa iz više od dvadesetak gradova Srbije, i nadaju se da će treći turnir sledeće 2024. godine biti na još višem nivou.

Koji klub je koje mesto osvojio na ovom turniru i dobio vredne pehare i medalje u ova tri dana, koliko je trajao turnir, možete, da vam mi ne bismo prepričavali, pogledati na facebook stranici FC “Viola 035” .

Video prilog pogledajte ispod , ili na našem YouTube kanalu MEDIA PS OFFICIAL , takodje obavezno zapratite naš YouTube kanal.

Video možete pogledati na YouTube klik OVDE, dok više fotografija možete pogledati na našoj facebook grupi-klik OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA