Vredni momci iz Ćuprije sakupili paketiće za decu sa Kosova !!!

  • Autor: Željka Prokić

09/01/2021

Ćuprija-Petorica momaka iz Ćuprije je se 9. januara okupila u Ćupriji da bi sakupili slatkiše i igračke za paketiće koje bi poslali deci sa Kosova.


Foto-priv. arhiva

Naravno, cela akcija je bila uradjena u dogovoru sa humanitarnom organizacijom „Svi za Kosmet“, koja je i pokrenula ovakve akcije širom Srbije.

Kada su na svojim društvenim mrežama objavili da će biti organizovano sakupljanje slatkiša za decu, nisu ni slutili koliko veliki broj ljudi će se odazvati njihovom pozivu i doneti paketiće za tu dečicu.

„Akciju smo pokrenuli Dejan Urošević i ja, uz pomoć drugara, Darka Nikolića, Saše Stojkova i Nemanje Ćirića. Skupljeno je 56.356 dinara, a sav novac koji je sakupljen, kao i sve paketiće koje smo dobili, i igračke i slatkiše, koje su donosili gradjani, ćemo dati  humanitarnoj organizaciji Svi za Kosmet, pa će oni praviti još paketića“, rekao je za naš portal Nikola Vasilić, jedan od pokretača i organizatora ove akcije u Ćupriji.Moramo napomenuti da su se ovoj humanoj akciji pridružili i vlasnici preduzeća i firmi, ali, na prvom mestu, i ogroman broj gradjana i grupa sa fb i  instagrama koju su doneli i novac, a i razne čokolade i grickalice.

Sve ovo će ovi vredni i neustrašivi momci predati organizaciji Svi za Kosmet koji će sve ove paketiće odneti deci na Kosovu i Metohiji.

Bravo, momci, svaka čast, znamo da će ova deca koja dobiju paketiće, imati širok osmeh na licu, i poneku suzu sreće, jer se neko i njih setio, da misle na njih njihovi prijatelji iz centralne Srbije.

VESTI GRADA ĆUPRIJA