URUČENE PLAKETE I PEHARI NAJBOLJIM SPORTISTIMA ĆUPRIJE

Sportski savez Ćuprije je u petak, 2. februara u prostorijama PIO Fonda uručio plakete i pehare najboljim ćuprijskim sportskim organizacijama, sportistima i sportskim radnicima u protekloj godini, prema predlozima po javnom pozivu i na osnovu ostvarenih rezultata.

Foto: SSĆ

Za ostvarene uspehe i rezultate u devet kategorija nagrađeni su: najbolji nastavnik fizičkog vaspitanja i kulture je Darko Nikodijević, za najbolji školski sportski kolektiv proglašena je OŠ „13. oktobar“, mladi plivač Ilija Lekić, najbolji sportista Ćuprije koji živi van granica opštine je Luka Nastov, najbolji sportski kolektiv u protekloj godini je OKK Ćuprija, najbolji sportski trener je Nikola Miković.

Nagrada za životno delo u oblasti sporta u 2023. godini pripala je Milenku Mikiću, a za ostvarene izuzetne rezulultate u više takmičarskih kategorija u disciplini „Brzo hodanje“ peharom je nagrađena mlada atletiĉarka Iva Šutić, dok je za najboljeg sportistu opštine Ćuprija u 2023. godini proglašen Predrag Dželatović.

Predsednik Sportskog saveza Ćuprije, Dragan Zdravković uručio je priznanja najboljim sportistima opštine Ćuprija za proteklu godinu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA