U Ćupriji, povodom dana opštine i škole, 13. oktobra, održan je javni čas u okviru projekta ,,Stvarajmo sportiste“!!!

U Ćupriji, povodom dana opštine i škole, 13. oktobra, održan je javni čas u okviru projekta ,,Stvarajmo sportiste“!!!

  • Izvor: media-ps.rs/M.Dj.

15/10/2017

Ćuprija-Ove godine OŠ ,,13. oktobar“ je proslavila 52 godine postojanja. U okviru obeležavanja Dana škole održano je niz sportskih, kulturnih i umetničkih aktivnosti.

U sredu 11. oktobra je svečanom priredbom proslavljen Dan škole. Priredba je održana u sali ŠOMO „Dušan Skovran“ u Ćupriji. U prisustvu roditelja, učenika, predstavnika opštine kao i drugih institucija, izvedena je sjajna predstava pod nazivom,,Živi život u boji“. Predstava je dobila sve pohvale publike. U četvrtak 12. oktobra održan je javni čas u okviru projekta ,,Stvarajmo sportiste“ u sali naše škole. Učenicima prvog razreda su podeljeni dresovi i održan javni čas fizičkog vaspitanja. Pokrovitelj ovog projekta je kompanija ,,Trizma“ iz Beograda kao i Fondacija sporta mladih. U petak 13.oktobra održana su sportska takmičenja u više različitih sportskih disciplina. Učešće su uzeli učenici svih osnovnih škola iz Ćuprije.
[crellyslider alias=“suncica“]

Istog dana je održana i treća po redu dečja likovna kolonija na kojoj su nastali vredni radovi kako učenika, tako i njihovih profesora i drugih akademskih slikara iz Ćuprije i okoline.Sada škola ,,13. oktobar“ poseduje značajnu i vrednu zbirku slika i u planu je da se slike nastale na dosadašnjim kolonijama prikažu na izložbi.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ĆUPRIJA