Turnir u organizaciji FC “Viola 035” tokom vikenda ugostio je više od 700 mališana iz više gradova u Srbiji

Ćuprija-Mali, a tako veliki turnir, u organizaciji FC “Viola 035” tokom vikenda ugostio je više od 700 mališana iz više gradova u Srbiji.Turnir je održan 21. i 22. oktobra na stadionu Radničkog u Ćupriji, gde inače treniraju mladi naraštaji FC “Viola 035”.

Dečaci I devojčice iz Prokuplja, Kragujevca, Jagodine, Paraćina, sa Kopaonika, iz Brusa, Aleksinca, Kruševca, Zaječara, Varvarina, Ćićevca, Rekovca, Soko Banje, Petrovca na Mlavi, Ćuprije kao domaćina i drugih gradova, tokom ova dva dana pokazali su velliko fudbalsko umeće,

Na ovom fudbaskom turniru vidjeni su prelepi potezi sa loptom, na kojima bi pozavideli i fudbaleri koji igraju u velikim klubovima.

U odnosu na prošli turnir, tj prvi turnir, ovaj drugi se po mnogo čemu razlikuje. Naime, pored velikog broja dece, bio je i veliki broj posetilaca koji su uživali u fudbalu.

Takodje, bitno je pomenuti da su i iz opštine Ćuprija prepoznali da je ovaj  turnir rasadnik prepun dobre i lepe atmosfere. 

Prisutnima se obratio i zamenik Predsednika opštine Ćuprija, Vladimir Vasiljević, koji je  malim, a tako velikim fudbalerima poželeo da ovaj turnir protekne u fer i korektnoj igri, a svim pristunima da uživaju u fudbalskim mastorijama ovih mladih talenata.

Turnir je protekao u prelepoj atmosferi i ono što je bitno, je da je i vreme išlo na ruku, kako takmičarima, tako i organizatorima..

Ko je koje mesto osvojio na ovom turniru, videćete na facebook stranici FC “Viola 035”, ali ono što je bitno je da je 21. i 22. okorbra 2023. godine igrala mladost, i da su svi pobednici.

Organizatori, tj čelni ljudi FC “Viola 035”,  Zvezdan, Ivan, Miloš, i drugi, zadovoljni su kako je sve proteklo tokom turnira,.

A da ne zaboravimo, ovo je samo prvi deo turnira, sledeće subote će se igrati turnir najmladjih ekipa, i takmičiće se 32 ekipe najmladjih fudbalera, pa vas pozivamo da dodjete na stadion Radnički na Slaviji i 28. oktobra da navijate za svoje najdraže petliće.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA