SALON NAMEŠTAJA “TEHNOPROMET” POČEO JE SA RADOM !!!

  • Autor: Saša Prokić

07/07/2021

Želite da svoj dom opremite kvalitetnim i lepo dizajniranim nameštajem? Širok spektar prirodnih boja drveta uneće toplinu u vašu dnevnu, spavaću sobu, kuhinju…

Vrhunski namešaj visokog kvaliteta od danas(8. jul 2021. g) možete naći u Salonu nameštaja Tehnopromet u Ćupriji, tačnije, na izlasku iz Ćuprije ka Paraćinu.
Salon nameštaja radi u okviru firme TEHNOPROMET. Ova renomirana firma radi preko 30 godina. Osnovna delatnost ove firme je rad sa raznim vrstama drveta, a sada su svoju delatnost proširili I na izradu nameštaja.

U salonu možete naći različite vrste kuhinja, trpezarijskih stolova I stolica, po veoma pristupačnim cenama. Takodje su tu kreveti i ležajevi za dnevne I spavaće sobe, zatim odgovarajući ormani I komode, kao I nezaobilazne police za televizor.


Preporučujemo vam da već danas posetite Salon nameštaja Tehnopromet u Ćupriji, i neka vam naše slike zagolicaju maštu, da ono što na slikama vidite, vidite i uživo.


Sigurni smo da će vas, kao i nas koji smo salon nameštaja posetili na otvaranju, , pristupačne cene i kvalitet nameštaja oduševiti.

https://www.youtube.com/watch?v=73xGfpTByCE

Možda ćete već sada izabrati svoj komad namešaja koji će krasiti vaš dom.

Što se tiče načina plaćanja i bližih informacija, možete dobiti u Salonu nameštaja Tehnopromet, a svaku akciju ovog renomiranog Salona mi ćemo ispratiti I bićete blagovremeno obavešteni.
A, da napomenemo još jednom, Salon nameštaja Tenopromet nalazi se na putu iz Ćuprije ka Paraćinu, u ulici Kneza Miloša bb.

VESTI GRADA ĆUPRIJA