Predložite NAJBOLJE za dobijenje oktobarske nagrade-Rok za podnošenje inicijativa i predloga ističe 01. oktobra

Ćuprija- Organizacioni odbor za obavljanje poslova u vezi sa organizovanjem i obeležavanjem Dana opštine Ćuprija javno je pozvao Ćupričane i udruženja-institucije, čija su sedišta na teritoriji opštine Ćuprija, da dostave inicijative i predloge o dodeljivanju priznanja i nagrada pojedincima ili institucijama za najznačajnija dostignuća u različitim oblastima društvenog života.

Foto: cuprija.rs

Pojedinci ili institucije mogu da budu kandidovani za sledeće nagrade i priznanja: Počasni građanin opštine Ćuprija; spomen plakete; zahvalnice i novčane nagrade.

Inicijative i predloge sa obrazloženjem, kako stoji u javnom pozivu, treba dostaviti Savetu za kadrovska i mandatna pitanja Skupštine opštine Ćuprija preko pisarnice Opštinske uprave opštine Ćuprija, ul. 13 oktobra br. 7, ili elektronskim putem.

Rok za podnošenje inicijativa i predloga o dodeljivanju priznanja i nagrada ističe 01. oktobra. Na svečanoj sednici povodom 13. oktobra – Dana opštine Ćuprija biće dodeljena priznanja i vredne nagrade.

Obrasce za predloge i inicijative možete da nađete na pisarnici, a predloge možete da pošaljete i u elektronskoj formi, putem generisanog obrasca na zvaničnoj internet stranici Opštine Ćuprija.

klik na link ispod:

https://cuprija.rs/sr/predlozite-dobitnike-priznanja-za-dan/

Izvor: rcuprija.rs

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA