POSLEDNJA NOĆNA žurka za kraj sezone kupanja na Bazenima „Slavija“!!!

 

POSLEDNJA NOĆNA žurka za kraj sezone kupanja na Bazenima „Slavija“!!!

  • Bazeni Slavija / Ž.P.

04/09/2017

  Ćuprija-Ovo leto pamtiće se, ne po velikim vrućinama, već po mestu koje je bilo centar zbivanja u celom Pomoravlju. Na bazene se nije dolazilo samo da bi se rashladili, pored plivanja, kupanja i uživanja na suncu neizostavno je bilo i druženje i naravno, dobar provod uz raznovrstan program bazena.

zeni su  postali omiljeno odredište ne samo svih Ćupričana već i posetilaca iz Paraćina, Jagodine, Kruševca, Niša i mnogih drugih gradova iz cele Srbije kao i iz inostranstva.

Žurke na bazenima uz noćno kupanje pamtiće se i prepričavati zbog fenomenalnog provoda do sitnih sati i izuzetne muzike veoma dugo.

Nezaobilazni su i spasioci koji su bili prisutni svakog dana,kao i na noćnim žurkama, i svi radnici koji su vredno i neumorno radili na održavanju, čišćenju, čuvanju bazena ,kao i oni koji su radili u kafiću i prodavali piće i hranu posetiocima koji su dolazili da se odmore i opuste .

Na bazenima ove godine uz besplatnu obuku neplivača stotine ljudi i mališana naučilo je da pliva, zavolelo vodu i jedan od najlepših sportova.

  Za sam kraj,oganizuje se studentska žurka  sa noćnim kupanjem,kao šlag na tortu,i obećanje da će i sledeće godine biti dobar provod,odmor i muzika ,uz nove raznovrsne programe  za zabavu posetilaca.

  Žurka će biti u utorak,5.septembra,od 21.30 časova u organizaciji Bazena Slavija i DJ MARKA I VLADE.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ĆUPRIJA