Opšta bolnica u Ćupriji dobila vrednu donaciju od 10 000 evra !!!

08/04/2020

Ćuprija- Lanac sportskih kladionica “Mocart” donirao je Opštoj bolnici u Ćupriji 10 hiljada evra u znak podrške u borbi protiv koronavirusa.


Foto: TV POMORAVLJE

Kako navode u ovoj kompaniji, društvenu odgovornost i solidarnost je naročito važno pokazati u najtežim trenucima, i stoga su izdvojili ukupno 400 hiljada evra za pomoć onima koji su najpogođeniji epidemijom.

“Srpskom zdravstvu smo donirali deset respiratora ukupne vrednosti 200 hiljada evra, a ostatak sredstava je namenjen za finansijske pakete pomoći bolnicama širom Srbije, i drago mi je što je ćuprijska bolnica jedna od njih.


U zdravstvenim ustanovama pod ovim vanrednim okolnostima medicinski radnici ulažu nadljudske napore da spasu svaki život. Oni su naši heroji, i nadamo se da će im donacija olakšati posao”, kaže Vladan Ristić iz kompanije “Mocart”.

Slučajevi donatorstva, pogotovo u većim iznosima, retki su i pod normalnim okolnostima, a kamoli sada u vreme krize kada privatne kompanije otpuštaju radnike. Od srca se zahvaljujemo “Mocartu”, ova sredstva će nam puno značiti, poručio je dr Ivan Milojević, vd direktora Opšte bolnice u Ćupriji.

VESTI GRADA ĆUPRIJA