Ninoslav Erić domaćin predstavnicima korporacije Lingij aj-tek !!!

20/04/2021

Ćuprija- Ninoslav Erić, predsednik Skupštine opštine Ćuprija, danas ( 20.4.2021) je bio domaćin predstavnicima korporacije Lingij aj-tek (Lingyi iTech Company), koju je predvodio Šue Fang.


Foto: cuprija.rs

„Danas nastavljamo saradnju sa kineskim kompanijama, i drago mi je da mogu da najavim da su na red došle firme koje su kapitalno intenzivne. 

Lingij aj-tek proizvodi mobilne telefone i delove za automobilsku industriju, a ono što nas posebno povezuje je to što se centrala kompanije nalazi u Đangsu (Jiangsu) provinciji, sa kojom smo mi u bratskim odnosima“, izjavio je Ninoslav Erić posle sastanka sa delegacijom korporacije Lingij aj-tek, dodavši kako je sada jasno da nam je u centralnoj Srbiji preko potrebna jedna industrijska zona kao što je Industrijski park „Dobričevo“.


Lingij aj-tek je korporacija koja ima svoja postrojenja širom sveta – od Kine, preko Finske i Francuske do Sjedinjenih Američkih Država – a proizvodnju u njenim fabrikama odlikuju korišćenje novih materijala i precizna izrada, stoji na sajtu opštine cuprija.rs

U poslovnom svetu Lingij aj-tek je poznat kao jedan od najkvalitetnijih i najvećih dobavljača automobilske i industrije za proizvodnju elektronskih naprava.

VESTI GRADA ĆUPRIJA