Fudbaleri Karađorđa su prošlog vikenda odigrali četiri utakmice !!!

  • Autor: Dragana Marinković

20/04/2021

U FK Karađorđe prošli vikend je bio pun dešavanja. Četiri ekipe, u četiri starosne kategorije, odigrale su po jednu utakmicu. 


U subotu, u Topoli, na gradskom stadionu „Radoslav Šilja Tadić“, u utakmici 24. kola „Podunavsko-šumadijske“ zone 20/21, seniori Karađorđa ugostili su ekipu Morava. Utakmica je završena nerešeno, rezultatom 1:1(1:1).  Gosti su poveli u 8. minutu golom Alekse Najdanović, da bi domaćin rezultat izjednačio u 34. minutu golom Aleksandra Todorović. Sutra, u vanrednom kolu, seniori SOFK Karađorđe gostuju u Velikom Gradištu. Petlići su u subotu ugostili FK Radnički 1923. Utakmica je završena ubedljivom pobedom gostiju, rezultatom 0:10(0:8).


Omladinci su u nedelju, u utakmici u okviru 19. kola Druge omladinske lige „Podunavsko-šumadijske“ FSRZS, ugostili ekipu Mladi Radnik 1926. Nakon uzbudljivog meča slavio je domaćin rezultatom 3:2.  Za domaći tim golove su postigli Nikola Spasić, Aleksandar Todorović i Đorđe Milivojević. Pioniri su u nedelju odigrali meč protiv Gruže, i na kraju slavili ubedljivom pobedom od 8:1(4:0).  U ekipi Karađorđa golove su postigli: Lazar Timotijević 3 gola, Veljko Pantić i Tihomir Jovanović po 2 gola i Lazar Pavlićević jedan.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA