Na hospitalnom lečenju u Opštoj bolnici u Ćupriji je 90 kovid pozitivnih pacijenata od čega troje na mehaničkoj ventilaciji !!!

  • Izvor: rtp.rs

04/03/2021

Ćuprija- U kovid ambulanti Opšte bolnice Ćuprija u poslednja 24 sata pregledano je 70 lica. Obavljeno je 11 prijema radi daljeg lečenja, te se na kovid odeljenjima trenutno nalazi 96 pacijenata.


U ovom momentu na hospitalnom lečenju u Opštoj bolnici je 90 kovid pozitivnih pacijenata, od čega troje na mehaničkoj ventilaciji. 

Nijedan pacijent nije upućen u tercijarne ustanove, a jedna osoba je preminula kao posledica bolesti, prenosi portal TV Pomoravlje.


U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Ćuprija pregledane su 72 osobe sa sumnjom na kovid-19 infekciju, dok je njih 13 uzorkovano za PCR testiranje. 

Laboratorija “Vatreno oko” u Nišu dostavila je rezultate PCR testiranja za 17 lica uzorkovana 4. marta, od kojih je 13 pozitivno na virus. Brzim antigenskim testom na prisustvo koronavirusa testirano je 34 lica, od kojih su 22 imala pozitivan nalaz. Ukupan broj novootkrivenih kovid pozitivnih osoba u navedenom periodu je 35.

VESTI GRADA ĆUPRIJA