MOTO-ROCK ŽURKA povodom Dana rudara!!

MOTO-ROCK ŽURKA povodom Dana rudara!!

  • Izvor:

02/08/2017

Ćuprija- Senjski Rudnik- Kao i svake godine,tradicija okupljana svih onih koji su rodjeni u Senjskom Rudniku a žive negde van,bilo u zemlji ili van nje , nastavlja se. 

Starosedeoci kao i žitelji ovog  lepog mesta okupljaju se u centru mesta da uz vrhunsku muziku,još bolju i ukusniju hranu i raznovrsno piće da se sve to zalije.

Svakog prvog vikenda u avgustu ,a ove godine to je baš 5. i 6. avgust,povodom DANA RUDARA 6. AVGUSTA, svi starosedeoci kao i žitelji ovog  lepog mesta okupljaju se u centru mesta da uz vrhunsku muziku,još bolju i ukusniju hranu i raznovrno piće da se sve to zalije.

Ove godine se uz sve to organizuje i MOTO ROCK ŽURKA,6. AVGUSTA od 19 h u parku u centru Senjskog Rudnika, gostuje KUD „Radoje Lazić“ iz Stubice a kasnije uz bend ANDREA iz Mladenovca koji počinje svoj nastup posle 20 h.

 Prelepa fontana je tu da se svi rashlade,iako je S.Rudnik sam po sebi PRAVA VAZDUŠNA BANJA sa prelepom klimom i ČISTOM HLADNOM izvorskom vodom !

Svakako,Senjski Rudnik vredi posetiti bilo kog dana u godini,u bilo koje godišnje doba ,jer je tamo prelepo uvek i iako je malo mesto koje tek počinje da se razvija turistički,srdačni meštani su tu da svakom neznancu ili turisti pokažu čari ovog malo mesta ,neotkrivene vazdušne banje

I AKO BIRATE MESTO ZA ODMOR- OVO JE PRAVI IZBOR !!!

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ĆUPRIJA