JP „Zoo higijena“ vrši popis pasa u domaćinstvima na teritoriji opštine Ćuprije!!!

  • Izvor: jpzoohigijena cuprija

08/02/2018

J.P. zoohigijena Ćuprija, osnovana je od strane SO Ćuprija radi obavljanja komunalne delatnosti zoohigijene.

JP Zohhigijena pored ostalih poslova iz okvira svoje delatnosti, radi i na poverenom poslu, sprovođenja „Programa kontrole i smanjenja broja napuštenih životinja na javnim površinama opštine Ćuprija“. koji je u skladu sa članom.54 Zakona o dobrobiti životinja donela i usvojila SO Ćuprija.

Pored ostalih radnji ovaj program podrazumeva i popis pasa na teritoriji opštine Ćuprija i utvrđivanje broja pasa koji su u skladu sa važećim propisima, obeleženi mikročipom i vakcinisani protiv besnila. Veoma jE važno da svi građani naše opštine znaju da im je, posle obilaska naših ekipa, ostavljen rok od 30 dana da svoje ljubimce usklade sa važećim zakonskim propisima (važi samo za one koji do dana kontrole to nisu uradili) i da su o tome dužni da obaveste nadležne u JP Zoohigijeni i tako izbegnu neprijatnost inspekcijskog nadzora od strane komunalne inspekcije, kojoj predajemo sve one koji nisu u ostavljenom roku ispunili svoju zakonsku obavezu.

vastaxi_n (600 x 130)
zeljko reklama1 (600 x 120)
zeljko4444 (600 x 130)
ukoceni baner (600 x 140)
ukoceni baner 1 (600 x 140)
ukoceni baner 3 (600 x 140)

Takođe molimo sugrađane da svoje pse ne puštaju na javne površine bez pratnje i nadzora jer im se može desiti da im naše ekipe psa uhvate i vrate uz naknadu troškova hvatanja. Sve druge informacije i sugestije možete naći na našem zvaničnom sajtu jpzoohigijena cuprija.rs

 

VESTI GRADA ĆUPRIJA