Simpatični crtaći „Vajana“ i „Pevajmo“ sa vrhunskom dramom „50 nijansi“ u gornjomilanovačkom bioskopu!!!

 • Izvor: KC Gornji Milanovac

08/02/2018

G. Milanovac- Raspust je pa deca mogu sa roditeljima da odu do bioskopa i odgledaju crtaće, a za odrasle prava poslastica je večernji film 50 nijansi.

id=“seo_h1_tag“ data-testid=“event-permalink-event-name“>                                                Animirani film: Pevajmo

Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (oskarovac Metju Mekonahju), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju. Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Set Mekfarlan) miš koji pevuši jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka (Tori Keli), koja ima užasnu tremu od nastupa; Rosita, premorena majka (oskarovka Ris Viterspun) koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Teron Edžerton) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Skarlet Johanson) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica. Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasi.

Početak filma 18 časova 

Cena 200 dinara

KC Gornji Milanovac

Originalni naslov: Sing
Početak prikazivanja filma: 22.12.2016
Dužina trajanja filma: 108 min
Država/Godina: USA/2016
Žanr: animirani
Glumci: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, Taron Egerton
Režiser: Garth Jennings
Distributer: Taramount film

vajana (600 x 337)
50nijansin (600 x 338)

                                          Animirani film: Vajana

Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana“, neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Marko Kon) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

 • IZVORNO IME:
 • Vaiana
 • REDITELJ:
  • IZVORNO IME:
  • Vaiana
  • REDITELJ:
  • Ron Clements, John Musker
  • ŽANR:
  • animirana komedija, avantura
  • ULOGE:
  • Marko Kon, Ivona Rambosek, Dejan Lutkić, Dragan Mićanović, Maja Odžaklijevska, Ivana Knežević
  • 9. februar 2018. u 18:00 časovaVELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
   Cena ulaznice: 200 dinara                                                 Film: 50 NIJANSI: OSLOBOĐENIDžejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard. Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.Originalni naslov: Fifty Shades Freed
   Starosna preporuka: 18 godina
   Početak prikazivanja filma: 08.02.2018
   Dužina trajanja filma: 105 min
   Država/Godina: USA/2018
   Žanr: drama
   Glumci: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson
   Režiser: James Foley
   Distributer: Taramount film Raspored projekcija:
   Četvrtak, 8. februar 2018.
   Petak, 9. februar 2018.
   Ponedeljak, 12. februar 2018.

   Početak projekcija: 20 časova
   VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
   Cena ulaznice: 200 dinara

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI