EVO GDE SE RASHLADJUJU ĆUPRIČANI-Sve veći broj kupača na gradskim bazenima SLAVIJA u Ćupriji !!!

  • Autor: Saša Prokić

24/06/2021

 Ćuprija- Kako meterelozi najavljuju, ova nedelja će biti sa veoma visokim temperaturama. Kako je Ćuprija po svom geografskom području specifična, ne treba se iznenaditi ako ponovo bude najtopljiji grad u Srbiji.

Foto: Ivan Lazarević-KLIK NA FOTO

U nedelji iza nas, a i za sam vikend, Ćuprija je bila, kako smo već napomenuli, najtopliji grad, ali, Ćuprija pored reke Morave ima i svoje more- gradske bazene Slavija.

Nekada su ovi bazeni bili ponos grada na Moravi. Tada su se pored svakodnevnog kupanja održavala i velika nacionalna plivačka takmičenja. Renoviranjem i ponovnim početkom rada pre nekoliko godina, bazeni Slavija polako se vraćaju na stare staze i svake godine je sve veći broj kupača na bazenima.


Pogledajte na fotografijama kako je bilo  prethodnog vikenda, a mi preporučujemo svim gradjanima Pomoravlja da posete gradske bazene Slavija u Ćupriji gde će se lepo rashladiti.

Bazeni Slavija Cuprija-2
Bazeni Slavija Cuprija-3

Foto: Ivan Lazarević

Pored lepo uredjenog ambijenta i ljubaznog osoblja bazena, tu su i uvek prisutni spasioci koji vode računa o svima koji se nalaze u vodi.

Na vama je da ponesete lepo raspoloženje i neki peškir, a što se tiče rashladjivanja po vrelom suncu, tu je provereno čista voda na bazenima, kao i sladoledi i hladno piće u baru gradskog bazena Slavija.

VESTI GRADA ĆUPRIJA