Aktiv žena „Naše zlatno doba“ iz Ćuprije organizovao Osmomartovsku izložbu

Aktiv žena „Naše zlatno doba“ iz Ćuprije u subotu 2. marta je u prostorijama „Sinđelića“ organizovao Osmomartovsku izložbu ručnih radova i rukotvorina „Rukotvorine“ i izložbu domaćih kolača „Kolač naših majki“ po receptu naših majki i baka.

Foto: MEDIA PS

U galeriji „Sinđeliča“ posetioci i gosti koji su danas došli, mogli su na lepo uredjenim štandovima da vide i kupe veliki broj predmeta iz domaće radinosti, koje su vredne žene ručno radile na mnogobrojnim kreativnim radionicama.

Bile su tu izložene vunene čarape, prelepe vaze, piksle, sve u kompletu, korpice pletene, štrikane ručno, jastučići raznih oblika i modela, takodje je bilo i prelepog saksijskog cveća, za sobe ili bašte, a nezaobilazni su bili i starinski kolači poput salčića, vanilica, pita, domačih kolača sa voćem, ali i dosta slanih kiflica i pita koje su ove vredne žene specijalno umesile za ovu priliku.

Izuzetno ljubazne članice ovog aktiva za svakoga su našle vremena da porazgovaraju, ponude kafom, sokom ili svojim djakonijama po receptu svojih majki.

Povezani članci : AKTIV ŽENA „NAŠE ZLATNO DOBA“ IZ ĆUPRIJE ORGANIZUJE PRODAJNU IZLOŽBU RUKOTVORINA I KOLAČA UOČI 8. MARTA

Sav novac koji je sakupljen na ovoj izložbi sačuvaće da bi organizovale malu prolečnu eksurziju da se odmore i opuste i pripreme za nove kreativne radionice i kupovinu potrebnih sredstava za iste..

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA