U petak i subotu noćno kupanje na bazenima!!

U petak i subotu noćno kupanje na bazenima!!

  • Autor: Ljubica Sokić

19/07/2017

Čačak – Rukovodstvo SC Mladost je donelo odluku da narednog petka(21.jul) i subote(22.jul) organizuje noćno kupanje na bazenima. Noćno kupanje će biti u intervalu od 20 do 22 časa. Cena ulaznice je 150 dinara, a mesečne i sezonske ulaznice će važiti.

”S’obzirom da meteorolozi najavljuju tropske temperature odlučili smo da našim sugrađanima i svim korisnicima pmogućimo osveženje i zabavu u večernjim časovima. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, nastavićemo sa ovom praksom do kraja sezone i to svakog petka. Mi ćemo kao i tokom svakog kupališnog dana organizovati redarsku, spasilačku i medicinsku službu, tako da se nadam da će ovo biti još jedan lep sadržaj koji nudimo svim našim sugrađanima” – rekao je vd direktora SC Mladost Miloš Stevanić.


 Polaganjem završnog ispita juče je okončana druga smena škole plivanja SC Mladost. Čak196 dečaka i devojčica iz Čačka je uspešno položilo završni ispita nakon desetodnevne obuke. Instruktori su zajedno sa decom uspešno obavili svoj deo posla, što je naišlo na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja. Kada je škola plivanja u pitanju nema predaha. Već danas startuje treća smena. Svi zainteresovani mališani u pratnji svojih roditelja treba da se pojave na gradskom bazenu . Nakon upisa dece i raspreda po grupama počeće i prvi čas u okviru treće smene škole plivanja.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK