Lalatović: Teški protivnici u kontrolnim utakmicama, ali takvi nas očekuju i u prvenstvu!!

Lalatović: Teški protivnici u kontrolnim utakmicama, ali takvi nas očekuju i u prvenstvu!!

  • Autor: Ljubica Sokić

19/07/2017

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović veoma je zadovoljan učinkom svoje ekipe na pripremama u Sloveniji, jer kako kaže, igrali su teške mečeve kakve ih očekuju i u prvenstvu. 

Foto – sajt FK Čukarički

„Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici su između ostalih bili ruski prvoligaši Tosno i Amkar, Dinamo Tbilisi iz Gruzije, ali i u prvenstvu nas čekaju teški protivnici. Zadovoljan sam efikasnosću, defanzivom“, rekao je Lalatović za klupski sajt.  Ekipa Čukaričkog se prve dve sedmice jula pripremala u Sloveniji gde je odigrala pet kontrolnih mečeva i to prvi bez golova protiv Dinamo Tbilisija, a u sledeća četiri pobedila – Tosno 3:1, Amkar 1:0, mađarsku Niđirhazu 2:1 i slovenačku Rogašku 2:0.  On je rekao da ne može izdvajati pojedince po učinku na tim utakmicama, jer je Čukarički jak kao kolektiv. 

„Igrači su trenirali odlično, a zadovoljan sam i ponašanjem. Kako sad stvari stoje u prvom kolu prvenstva ne mogu da računam na Marka Docića, Darka Zorića i Nemanju Radonjića za kog ćemo još videti“ naglasio je on. Naveo je da je iskristalisano 70 posto startne postane za prvu utakmicu domaćeg prvenstva.  Vezano za pojačanja šef je rekao da je većina došla na vreme odnosno na početku pripremnog perioda (Đorđe Crnomarković, Nikola Drinčić i Aleksandar Kirovski) i Darko Puškarić da se priključio ekipi sa Banovog brda pre 15 dana, ali da su svi dobro prihvaćeni i da su se lepo uklopili. „Otišli su nam Srnić i Jevtić na početku priprema, nismo doveli novog igrača i moguće da dođe još jedan krilni i špic fudbaler, jer tu imamo samo Ožegovića, pošto Marko Šarić ide na operaciju“, kaže Lalatović. Čukarički gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu u petak, 21. jula od 20 časova počinje novu sezonu Superlige 2017/18 i to će biti prva utakmica prvog kola. 

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT