U Čačku, Ivanjici, Sjenici, oko 3700 potrošača bez struje!!!

 

U Čačku, Ivanjici, Sjenici, oko 3700 potrošača bez struje!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

24/10/2017

Čačak-Na području koje pokriva čačanska elektrodistribucija, trenutno je bez struje oko 3700 potrošača, potvrdio je za media-ps.rs rukovodilac sektora za upravljanje i distribuciju elektro-energetskog sistema, Dejan Miloradović. On je precizirao da je na području grada Čačka bez električne energije 2400 kupaca.

„Imamo jedan krupan problem na dalekovodu koji vodi od Zablaća ka Slatini zbog  čega su bez struje pojedini žitelji  Zablaće, Slatine, Pukića, Goričana, Kačulića, Lašića“, rekao je on.

Miloradović je istakao da su sve raspoložive ekipe na terenu od 16 časova , i da su kvar tetektovali. Izrazio je očekivanje da će uredno snabdevanje električnom energijom navedenih potrošača biti omogućeno u toku večeri. Kada je u pitanju Ivanjica, zbog snrga koji pada, ekipama je onemogućen pristup na terenu, pa je bez struje oko 900 potrošača.

„U Sjenici 1400 domaćinstva nema električnu energiju, a u Guči i Gornjem Milanovcu problemi se javljaju sporadično i otklanjaju u hodu“, zaključio je on.[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK