Predavanje – Učenje je igra!!!

 

  • Izvor: Ljubica Sokić

08/12/2017

ČAČAK – Kulturno – obrazovni program, Doma kulture u utorak, 12. decembra, 2017.god. 19:30’ u Velikoj sali organizuje predavanje: za roditelje pod nazivom Funkcionalno znanje – učenje je igra.

nko Rajović, specijalista interne medicine, oblast neuroendokrinologija. Autor je NTC programa učenja koji se sprovodi u 17 država Evrope, a u 7 je akreditovan od strane ministarstva obrazovanja. Osnivač je Mense u pet država, a od 2002.god. je i član komiteta međunarodne Mense za darovitu decu ( predsednik 2010 – 2012). Saradnik je UNICEF-a.


U 2015.god.dobio je priznanje međunarodne Mense za intelektualni doprinos društvu. Radi na Pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji. Učestvovao je u TEMPUS projektu (Velika Britanija – Slovenija) Do sada su sprovedena dva EU projekta (IPA CBS) zasnovana na NTC programu (Hrvatska , Crna Gora, Srbija i Rumunija).NTC sistem učenja je specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama.


NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK