Otvorene konkurs za najbolje edukatore Srbijeza 2017. godinu!!

Otvorene konkurs za najbolje edukatore Srbijeza 2017. godinu!!

  • Autor: Ljubica Sokić

20. јуна 2017.

Čačak – Beograd – Otvoren je četvrti po redu konkurs za najbolje edukatore u Srbiji, ispred Udruženja za podsticanje preduzetništva Živojin Mišić, najavili su danas organizatori.

Prošle godine iz Čačka nagrađen je Vladimir Majstorović, nastavnik geografije u Prehrambeno-ugostiteljskoj školi. „I ove godine nagradićemo 10 do 20 najboljih u zemlji, a oni pored ličnog dela nagrade dobijaju i 100.000 dinara kako bi unapredili svoj rad sa decom. Kao što je bilo i do sada, i ove godine biće izabrano između 10 i 20 učitelja, inastavnika, osnovnih i srednjih škola u Srbiji“, navodi se u najavi.  Učitelji i nastavnici koji se nagrađju su pokretači pozitivnih promena u društvu. To su oni ljudi koji uvek daju više. Oni podstiču učenike na sticanje novih znanja i veština, i koji sa njima rade u okviru vannastavnih aktivnosti. Oni se od ostalih razlikuju svojom kreativnošću, motivisanošću, iinovativnošću. 

U cilju unapređenja konkursa, ovogodišnja prijavaće se sastojati iz dva dela. Prvi deo prijave vrši se isključivo preko sajta Udruženja, (zivojinmisic.rs), a kandidate mogu prijaviti učenici, njihovi roditelji, kolege, nastavnici, direktori škola ili neko ko ima uvid u rad nastavnika. Na osnovu ove prijave, izvršiće se prvi krug selekcije kandidata.Kanidati koji prođu prvi krug selekcije, biće  kontaktirani imejlom kako bi im organizatori poslali drugi deo prijave, koji bi pokazao i profesionalni razvoj kadidata i dao dodatne informacije. Na osnovu oba dela prijave, komisija će izabrati najbolje edukatore u Srbiji.    Prijave će biti otvorene do 1. jula, a imena nagrađenih oobjavljena krajem godine. Svaki nagrađeni edukator dobiće ličnu nagradu od 40.000 rsd, kao i 100.000 rs dkojemože da uloži u projektesa decom i unapređenje nastave. 

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK