Talentovani Crnogorac prvo pojačanje Ivanjičana!!!

  • Autor Ljubica Sokić

20. јуна 2017.

IVANJICA – Javor Matis iz Ivanjice dobio je prvo zvanično pojačanje. Reč je o bočnom napadaču, devetnaestogodišnjem  Alju Krniću, jednom od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera.

Foto: FK-Javor Matis

Igrao je u reprezentativnim selekcijama te zemlje, a u  Ivanjicu je stigao iz Španije gde je proveo poslednjih godinu dana kao standardni prvotimac kluba iz treće lige. „Očekujemo da će se brzo uklopiti u naš tim i pomoći nam u borbi za plej of, samim tim pokazati i ogroman igrački kvalitet koji poseduje. Biće ovo prava prilika da na najbolji način prezentuje sebe kroz Super ligu Srbije“ kaže Nikola Lišanin, sportski direktor Javor Matisa.

Nema pobednika u prvoj kontroli sa komšijama Inače po izuzetno teškom terenu uz kišu koja ih je pratila svih devedeset minuta fudbaleri Javor Matisa i Mladosti iz Lučana odigrali su prijateljsku utakmicu u kojoj nije bilo pobednika. Malobrojna publika videla je dva gola, oba u drugom poluvremenu a treneri su iskoristili priliku da probaju sve igrače i stvore jasniju sliku o timu pred početak prvenstva. Ovo je bila prva konrolna utakmica ivanjičkog superlugaša.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT