U okviru ciklusa “Budi bolji” održaće se predavanje na temu “Preduzetnički duh – usudi se da maštaš o svom poslu” !!!

  • Izvor: KC Novi Sad

27/07/2018

[views]

Novi Sad-U okviru ciklusa “Budi bolji” održaće se predavanje na temu “Preduzetnički duh – usudi se da maštaš o svom poslu” u petak 19. oktobra u Klubu “Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada sa početkom u 19 časova. Predavanje će držati dr Boris Popov,  vlasnik i senior konsultant u “TIM Centru” i profesor na Odseku za psihologiju.

trong>O projektu “Budi bolji”

I ove godine naši sugrađani će imati priliku da petu godinu zaredom prisustvuju nizu BESPLATNIH predavanja ,,Budi bolji’’ koji realizuje TIM Centar.

Predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi.

Ciklus započinjemo 19. oktobra, predavanjem usmerenim na unapređenje našeg poslovnog funkcionisanja koje drži dr Boris Popov, vlasnik i senior konsultant u “TIM Centru” i profesor na Odseku za psihologiju.

Boris će nam pričati na temu „Preduzetnički duh – usudi se da maštaš o svom poslu“.

Predavanje je za sve koji žele da čuju osnovne koncepte preduzetništva, prepoznaju važne karakteristike preduzetničke orijentacije i primene tehnike u sopstvenom psihološkom osnaživanju.

Predavanje je samo uvod u naš novi program „Vodič za pokretanje sopstvenog biznisa“, i više informacija možete očekivati uskoro.

Dr Boris Popov je stručnjak za oblasti stresa na radu i organizacijskog zdravlja, pa je dugogodišnja istraživanja i praktično iskustvo pretočio u doktorat iz ovih oblasti. Dugogodišnji predavač na Odseku za psihologiju FFNS, gde drži nastavu na predmetima Menadžment ljudskih resursa, Radni stres i Koučing u organizacijama. Završio napredni nivo obuke iz Racionalno emotivno bihejvioralne terapije na Albert Elis (Albert Ellis) institutu u NJujorku. Niko ne zna tačno zbog čega je upisao psihologiju. Legenda kaže da je krenuo očevim stopama, mada je to nemoguće utvrditi sa sigurnošću. Tokom karijere promenio je više oblasti, a skrasio se u koučingu i stresu – pomaže ljudima i organizacijama da budu zdraviji i uspešniji u onome što rade. Prirodnjak među psiholozima, filozof među prirodnjacima, beznadežno navučen na Novi Sad, Pale i Vošu. Vikendima najradije sedne na bicikl i uputi se ka bespućima Fruške gore.

SRBIJA GRADOVI