Slatki mali VAMPIR po CENU ŽIVOTA stiže u gornjomilanovački bioskop!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

31/01/2018

G. Milanovac- Ove prolećne temperature na početku februara izmame prosto sve zaljubljenike u prirodu na čist vazduh i šetnju. Iiii, kad rešite da se odmorite i opustite, sa svojim dragim prijateljima ili članovima porodice, idite do bioskopa da se relaksirate uz najnovije filmove.

trong>                             Animirani film: MALI VAMPIR (sinhronizovan)

Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Žanr: animirani, porodični
Režija: Richard Claus, Karsten Kiilerich

1. i 2 februar 2018. godine 

Početak filma je u 18:00 sati 

VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara


foto printscreen youtube

                                                Film: CENA ŽIVOTA

Priča prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Čarli Plamer) koji je otet, a njegova majka Gail (Mišel Vilijams) pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija (Kristofer Plamer), ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?

Žanr:Kriminalistički, misterija
Uloge: Mark Wahlberg, Christopher Plummer , Michelle Williams

Režija:  Ridley Scott

1. i 2 februar 2018. godine 

Početak filma je u 20 : 00 sati 

VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

SRBIJA GRADOVI